Nová jednání pro světový obchod Uruguayské kolo GATT - Průša, Milan
Záverečná časť voľného seriálu o výsledkoch Uruguajského kola GATT. Nové aktivity, ktoré boli zahrnuté do týchto rokovaní. Stručná charakteristika dohôd s významom pre Českú republiku. Ide o dohody: Dohoda o obchode so službami, Dohoda o obchodných aspektoch práv duševného vlastníctva, Dohoda o investičných opatreniach vzťahujúcich sa k obchodu. Dohoda zakladajúca Svetovú obchodnú organizáciu (WTO).