Nová pravidla obchodu Uruguayské kolo GATT - Průša, Milan
Stručná charakteristika dohôd a dohovorov, ktoré tvoria prílohy k dohode zakladajúcej Svetovú obchodnú organizáciu (WTO). Všeobecná dohoda o clách a obchode 1994. Dohoda o ochranných opatreniach. Dohoda o vykonávaní článku VI. Dohoda o dovoznom licenčnom konaní. Dohoda o subvenciách a vyrovnávacích clách. Dohoda o vykonávaní článku VII. Dohoda o pravidlách pôvodu. Dohoda o technických prekážkach obchodu. Dohovor o pravidlách a postupoch riešení sporov GATT. Význam týchto dohôd a dohovorov pre Českú republiku.