V roku 1996 by mal byť obchod so Slovinskom bez ciel - Bartl, J.
Bilaterálna dohoda o voľnom obchode medzi Slovenskom a Slovinskom z prelomu rokov 1993-1994. Snaha o vytvorenie zóny voľného obchodu, prechodná doba 2 roky. Hospodárska politika a situácia Slovinska, privatizácia.