Pohľad pod kožu ázijského tigra Rozhovor s vedúcim obchodno-ekonomického úseku Veľvyslanectva SR v Kórejskej republike Ing. Miroslavom Štrbom - Štrba, M.
Vedúci obchodno-ekonomického úseku Veľvyslanectva SR v Soule Ing. M. Štrba o doterajších obchodných kontaktoch s Južnou Kóreou. Nepresnosť štatistík, úsilie prekonať tradičné myslenie a poskytnúť viac vzájomných informácií. Aktívna obchodná bilancia SR s Kóreou. Štruktúra vývozu a dovozu. Možnosti úverovej pomoci (príklad Calex-Samsung). Potreba priamych kontaktov, investície v SR, možnosti spolupráce.