Evropské integrační trendy - Stehlík, J.
Významné tendencie vo svetovom hospodárstve. Hospodársky rast rozvinutých krajín v r. 1993-1994. Hospodárska situácia a výsledky koncernu Volkswagen. Národné informačné stredisko Českej republiky.