Joint-ventures není všelék - Knapik, Peter
Podnikanie s účasťou zahraničného partnera. Zakladanie spoločných podnikov - joint ventures. Čo je potrebné vedieť pri formulácii obsahu zakladateľskej zmluvy. Oboznámenie sa s niektorými problémami pri zakladaní spoločných podnikov.