Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.194/1994 Z.z.
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.194/1994 Z.z. zo 6. júla 1994, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré predpisy v oblasti sociálneho zabezpečenia. Výklad k zákonu NR SR č.194/1994 Z.z. Výklad k niektorým ustanoveniam zákona NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti.