Poisťovníctvo ako odvetvie trhovej ekonomiky - Čejková, Viktória
Poisťovníctvo - dôležité odvetvie trhovej ekonomiky. Štruktúra poisťovníctva. Založenie Slovenskej asociácie poisťovní (SAP) v nov. 1993 (organizačná štruktúra). Úlohy zdravotných a sociálnych poisťovní. Zriadenie Národnej poisťovne (NaP) 1.1.1993.