Postavenie a ciele Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave - Baláž, Peter
História Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave (OF EU). Zameranie činnosti OF. Realizácia pedagogickej a vedecko - výskumnej činnosti OF prostredníctvom jednotlivých katedier (5 katedier + inf.-dok. centrum). Tri základné formy štúdia v súčasnosti na OF - 1. inžinierske štúdium, 2. bakalárske štúdium, 3. doktorandské štúdium. Vedecko - výskumná činnosť OF.