Vznikla ďalšia možnosť doplnkového vzdelania pre manažérov a podnikateľov - Kuzmová, A.
V septembri 1994 Ústav ďalšieho vzdelávania ekonómov a manažérov EU v Bratislave otvára kurz Manažment malého podnikania ako špecializačný a rekvalifikačný. Štrnásť okruhov tém kurzu. Ďalšie aktivity Ústavu.