Výsledky zahraničného obchodu primerané schopnostiam manažmentu - Bartl, J.
Príčiny pasívneho salda slovenského zahraničného obchodu. Závislosť úspechu slovenskej obchodnej činnosti od manažmentu marketingu ZO, ktorý na Slovensku absentuje na úrovni obchodných a ekonomických radcov na zastupiteľských úradoch, ako aj na makro- i mikroúrovni. Atestácia pracovníkov. Očakávané prínosy Slovenského manažérskeho centra - strediska pre prevažne postgraduálne štúdium marketingu v trhových podmienkach. Know-how zo spoločných podnikov.