Specializace a koncentrace rodinných zemědělsko-lesnických podniků - Janda, V.
Ekonomické systémy poľnohospodársko-lesníckych podnikov. Právna forma ekonomických systémov poľnohospodársko-lesníckych podnikov. Odchod kvalifikovaných pracovníkov a znehodnotenie vhodných základných prostriedkov.