Minimalizácia rizika v podnikaní Aké činnosti otvárajú cestu k úspešnej práci - Leščišin, Michal
Novodobé riešenia pri minimalizácii rizika v podnikaní, aktívny prístup, preventívne a systémové riešenia. Náčrt najvýznamnejších možností zmenšovania rizika, základné manažérske nástroje (tvorba výrobnej stratégie firmy, diverzifikácia výrobného programu). Marketingové aktivity: prieskum trhov, účinná reklama a propagácia. Vedecko-technické poznatky, zvyšovanie kvality produkcie, využitie tvorivosti a variantnosti, podnikateľské centrá.