Komunikace a řízení lidských zdrojů - Doktorová, B.
Komunikácia je jednou zo základných podmienok fungovania organizácie. Komunikovanie je prvoradou úlohou riadenia. Komunikácia je sociálny proces. Formálna a neformálna komunikácia. Komunikácia podporuje zamestnanecké vzťahy. Prínos pre riadenie ľudských zdrojov. Účinné nástroje komunikácie. Úlohy personálneho riadenia.