Obchodní jednání Malá škola obchodu - Knapik, Peter
Najdôležitejšie pravidlá v obchodnom rokovaní. Technika zahraničného obchodu. Obchodnícka a podnikateľská filozofia. Vecná príprava rokovania, definícia problémov, postup pri rokovaní. Pravidlá správania sa pri rokovaní. Dodržiavanie zásad platných pre dialóg. Umenie hovoriť a počúvať.