Špeciálne manažmenty rozhodli o kvalite zmeny riadenia Siemensu Prípadová štúdia z pragmatického manažmentu spoločnosti Siemens. 1 - Jemala, Ľubomír
Pokus o nájdenie poučení pre tvorbu systémov riadenia v oblasti organizovania, personalistiky a inovácií nemeckého koncernu Siemens, AG s centrálou a materskou firmou v Mníchove. Základom je široký výrobný program. Z organizačného manažmentu. Manažment ľudských zdrojov.