Kancelária
Mimoriadna sekcia časopisu prináša informácie a praktické rady kde nájsť a ako zariadiť kancelárske priestory (kancelárie na kľúč, úprava a zariadenie priestorov, klimatizácia, nábytok, bezpečnostné zariadenia, kancelárska technika).