Ako postupovať pri používaní registračných pokladníc
Legislatíva upravujúca používanie registračných pokladníc a spôsob evidencie tržieb. Daňový kód pokladnice. Certifikácia pokladníc. Typy pokladní s certifikátom a ich dodávatelia.