Politika Európskej únie voči malým a stredným podnikom - inšpirácia pre Slovenskú republiku - Michník, Ľubomír
Európska integrácia a jednotný vnútorný trh (JVT) Európskej únie(EÚ). Malé a stredné podniky v podmienkach JVT EÚ. Vplyv JVT na slovenské firmy. Súčasný stav a podpora rozvoja malých a stredných podnikov na Slovensku.