Programy Európskej únie na podporu rozvoja malých a stredných podnikov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Význam malých a stredných podnikov v EÚ. Informácie poskytované podnikom - informačné strediská, tzv. EURO-INFO centrá. Kooperačné vzťahy medzi malými a strednými podnikmi. Finančná pomoc. Aktivity EÚ v oblasti výskumu a vývoja technológií. Zavedenie európskych noriem a certifikátov na tovary. Posilnenie konkurenčnej schopnosti podnikov.