Společnost s ručením omezeným (ekonomické a právní důsledky) - Klusoň, Václav
Základné charakteristiky spoločnosti s ručením obmedzeným. Založenie a vznik spoločnosti. Postavenie spoločníka, jeho práva a povinnosti. Zvýšenie a zníženie základného imania. Rezervný fond. Orgány spoločnosti. Zrušenie a likvidácia spoločnosti. Praktické problémy a ekonomický význam spoločnosti.