Finančná analýza výsledkov poľnohospodárskej prvovýroby SR za rok 1993 - Chrastinová, Zuzana
Finančná situácia v poľnohospodárskej prvovýrobe za r. 1993. Nedostatok finančných prostriedkov z vlastnej poľnohospodárskej činnosti. Stratovosť, platobná neschopnosť, nedostatok úverových zdrojov bánk. Analýza hospodárenia uskutočnená v 1093 podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby za r. 1993. Porovnanie s rokom 1992.