Príprava podniku na audit Akosť podľa ISO 9000
Rozbor jednotlivých prvkov systému riadenia akosti podľa skúseností uplatňovania v 37 podnikoch na Slovensku a v zahraničí. Povinné prvky kontrolného auditu: 1, 2, 14 a 17. Zodpovednosť vedenia: koncepcia akosti, organizačná schéma, matica zodpovednosti, interné previerky, nápravné opatrenia. Preverovanie zmluvy, riadenie tvorby návrhu a dokumentácie, zásobovanie. Identifikovateľnosť a spätná sledovanosť výrobkov. Riadenie výrobného procesu, kontrola a skúšanie, kontrolné, meracie a skúšobné zariadenia. Príprava pracovníkov, štatistické metódy.