Zákazník v trhovom hospodárstve - Kulčáková, Marta
V trhovom hospodárstve - zákazník je stredobodom záujmu. Zmeny v postavení zákazníka na Slovensku a ďalších krajinách strednej a východnej Európy. Základná charakteristika zákazníka. Typológia zákazníkov.