Na slovenský trh vstúpil ďalší katalóg reklamy - Lechnický, Milan
Pod názvom Advertising directory Slovakia 1994-1995 vydala firma Herold Business Data Slovakia, člen holdingovej spoločnosti Herold Business Data (HBD) pôsobiacej v 14 krajinách Európy, adresár 600 firiem pôsobiacich na Slovensku a Travel directory Slovakia 1994-1995 - katalóg cestovného ruchu na Slovensku. Ďalšie aktivity HBD Slovakia.