Podnikateľské služby v modernej ekonomike - Michalová, Valéria
Rastúce postavenie služieb v ekonomike. Vymedzenie a klasifikácia pojmu - podnikateľské služby (business services). Prejavy a príčiny presadzovania sa podnikateľských služieb. Funkcie a úlohy podnikateľských služieb v ekonomike: uplatňovanie v priemyselnej výrobe, v integračných procesoch, v transformačnom procese.