Asociácia pracovníkov public relations čaká svojich členov - Žáry, Ivan
Vznik Asociácie v júli 1993. Základné zámery pre zvýšenie komunikácie medzi profesionálmi tejto oblasti. Európsky kódex profesionálneho správania v oblasti public relations (PR) - Lisabonský kódex 1978. Medzinárodný kódex etiky PR prijatý na generálnom zhromaždení Medzinárodnej asociácie public relations (IPRA) v Aténach 12.5.1965, upravený v Teheráne v apríli 1968. Znenie kódexov.