Image - předpoklad úspěchu - Maninová, D.
Význam image pre dobre fungujúcu firmu. Predpoklady dobrých bezkonfliktných vzťahov, účelné udržiavanie dobrých vzťahov so širokým okolím. Práca s verejnosťou - Public Relations (PR) ako komunikačný prostriedok, ktorým sa uskutočňuje akýkoľvek kontakt vnútrofiremný ako i smerom k verejnosti. Výber vhodných prostriedkov, pomocou ktorých sa informácie šíria. Deväť základných pravidiel, ktoré ovplyvňujú kvalitu a efektívnosť šírených informácií. Odpovede na otázky čo je a nie je Public Relations, čo je verejnosť, čo je zodpovednosť pred verejnosťou, metodika PR, čo je PR vo firemnom marketingu.