VSŽ - najväčšia slovenská firma - Hrinko, P.
Ing. Peter Hrinko, prezident VSŽ, a.s. v HNclube o fungovaní najväčšej firmy a najväčšej súkromnej spoločnosti na Slovensku. Faktory ovplyvňujúce pokles hutníckej a oceliarskej produkcie. Spôsoby, ako preklenúť obdobie útlmu - investície do progresívnych technológií, minioceliarne MiniMill. Očakávané oživenie trhu s oceliarskou produkciou. Postavenie VSŽ vo svete a v domácej ekonomike. Ciele nového organizačného usporiadania. Nákup železnej rudy z Ukrajiny a Ruska, zabezpečenie vstupnej suroviny.