Modemy z pohledu uživatele - Donát, J.
Prednosti a výhody špeciálneho zariadenia na prenos informácií - modemu. Združovanie faxu a modemu - faxmodem. Triedy a skupiny faxmodemu. Ovládací software. Elektronická pošta E-mail, verejné a súkromné služby E-mailu. Možnosti využitia modemu a faxmodemu.