Jak se dělá časopis - Koubský, Petr
Proces výroby časopisu pri využití systému dTP a pre-press. Popis prípravy časopisu z hľadiska spracovania na počítači. Obrázky, fotografie, kreslenie a formát časopisu pri spracovaní na počítači.