Kancelář bezpapírová - Straka, I.
Nový obor výpočtovej techniky DIP (Document Image Processing). Pozri ďalšie príspevky týkajúce sa DIPu čo je súhrn technických prostriedkov, ktoré automatizujú prácu s papierovými nosičmi tak, aby bol zachovaný prístup k nim, aby bolo možné hladať, nájsť a používať ich, ale neprísť do styku s "papierom".