Odysseové informačních technologií - Loužecký, J.
Jednotlivé články pracovníkov a priateľov firmy CT-Net z oblasti informačných technológii. Oboznámenie sa s pojmami a grafikou informačných technológií. Uplatnenie jednotlivých rozpísaných technológií v užívateľskom prostredí.