Virtuálne svety metamana - Danilák, M.
História virtualizácie (VR), oboru zaoberajúceho sa technickými prostriedkami a metódami, ktoré umožňujú vytvárať počítačové modely trojrozmerného sveta osadeného objektami, pre ktoré platia fyzikálne zákony podobné reálnemu svetu. Štyri kategórie VR systému. VR z pohľadu iných vied.