Klíčová slova v mezinárodním obchodě Česko-anglický, německý, španělský, francouzský slovník
Česko-anglický, nemecký, španielsky a francúzsky slovník kľúčových slov výrazov a pojmov z oblasti medzinárodného obchodu. Slovník je spracovaný podľa publikácie "Klíčová slova v mezinárodním obchodě", ktorú vydáva PP Agency po dohode s Medzinárodnou obchodnou komorou v Paríži. Slovník obsahuje viac ako tisíc odborných výrazov a pojmov z medzinárodného obchodu, platobného styku, dopravy a i.