Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.13/1993 Z.z. z 21. decembra 1992 o umeleckých fondoch
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.13/1993 Z.z. z 21. decembra 1992 o umeleckých fondoch.