Populační vývoj v České republice v roce 1993 - Růžková, J.
Prebiehajúce ekonomické a sociálne transformačné premeny sa prejavili aj zmenami trendov v populačnom vývoji v Česku. Demografický vývoj v ČR v r. 1993.