Ekonometrická analýza vývoje spotřeby v hospodářství ČR - Kořenář, V.
Aplikácia ekonometrických modelov spotreby analyzujúcich úroveň a zmeny dopytu po tovare a službách na štatistických dátach ČSFR za jednotlivé mesiace r.1991-1992 (agregátne makromodely). Model vývoja agregovanej osobnej spotreby. Výpočty uskutočnené systémom SORITEC, resp. jeho demonštračnou verziou SAMPLER.