Sociálna situácia dôchodcov za rok 1993 sa nezlepšila - Bohuš, Š.
Prerokovanie Správy o sociálnej situácii obyvateľstva SR v roku 1993. Celkové príjmy a výdavky obyvateľstva v r.1993. Dôchodkové zabezpečenie, priemerná výška starobných dôchodkov. Dávky sociálnej starostlivosti. Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov. Výdavky na domácnosť.