Spotreba potravín a jej nutritívne hodnotenie. 1 - Mrázová, M.
Zhodnotenie spotreby potravín na Slovensku v roku 1992 a štatistické porovnanie s rokom 1991. Porovnanie spotreby energie a niektorých živín s výživovou odporúčanou dávkou platnou od r.1989 na 1 obyvateľa za deň v SR. Nutritívne hodnotenie spotreby potravín.