Existenčné podmienky staršieho obyvateľstva v SR a sociologické aspekty starnutia - Kozíková, A.
Sledovanie sociálnej integrácie starých ľudí v rámci vlastnej rodiny na základe štatistiky o cenzových domácnostiach. Táto zisťuje štyri základné typy cenzových domácností. Vývoj týchto typov domácností za posledných 20 rokov v SR. Ekonomické podmienky obyvateľov dôchodcovského veku. Štruktúra výdavkov domácností podľa spoločenských skupín v IV. štvrťroku 1993. Vývoj životných nákladov.