Penzijní fondy vyspělých tržních ekonomik - Brožová, A.
V západnej Európe prebieha obdobie revízie penzijných systémov. Penzijné fondy prispievajú k otrasom na svetových finančných trhoch. Finančná zraniteľnosť penzijných fondov voči opatreniam zo strany vlád. Problémy penzijných fondov plynúce zo zjednotenia trhu krajín ES.