K situaci na trhu práce v 1. pololetí 1994
Situáciu na trhu práce možno hodnotiť za 1. polrok 1994 v ČR ako stabilizovanú s tendenciou k zlepšovaniu. Rast počtu voľných pracovných miest umožnil absorbovať rastúce ľudské zdroje pri trvalom poklese nezamestnanosti. Miera evidovanej nezamestnanosti k 30.5.1994 bola 3,1 perc. ekonomicky aktívneho obyvateľstva.