Komentár k zákonu NR SR č.189/1994 Z.z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré predpisy v oblasti zamestnanosti
Text zmien a doplnkov novelizácií (s komentárom) zákona, ktorým sa menia a dopĺňajú zákon č.1/1991 Zb. o zamestnanosti, zákon SNR č.83/1991 o pôsobnosti orgánov SR pri zabezpečovaní politiky zamestnanosti a zákon NR SR č.10/1993 Zb.z. o Fonde zamestnanosti, všetky v znení ďalších predpisov.