Novela právnej úpravy o zamestnanosti - Karabín, Štefan
8.7.1994 prijatý NR SR zákon č.189/1994 Z.z. novelizujúci zákony č.1/1991 Zb. o zamestnanosti, č.83/1991 o pôsobnosti orgánov SR pri zabezpečovaní politiky zamestnanosti a č.10/1993 Z.z. o Fonde zamestnanosti. Príčiny novelizácie.