Kritická místa regionální hospodářské politiky - Hučka, Miroslav
K zásadám regionálnej hospodárskej politiky prijala vláda ČR v decembri 1992 uznesenie, ktoré nadväzuje na jej programové prehlásenie. Súčasný stav v regionálnej hospodárskej politike vlády ČR. Kritické miesta aplikácie zásad regionálnej hospodárskej politiky vlády ČR. Rozvojové programy na podporu problémových oblastí. Pozitívne východiská a hlavné ciele pre rok 1995.