Niekoľko poznámok k zákonu o vlastníctve bytov a nebytových priestorov. - Kirstová, V.
Niektoré problémy, ktoré môžu vzniknúť pri aplikácii bytového zákona v praxi. Otázky prevodu bytov do vlastníctva právnickým osobám, ako aj o určenie ceny bytov podľa 18 ods.2 bytového zákona.