Výňatok z publikácie "Živnostenské podnikanie" Súbor doplňujúcich otázok a odpovedí - Kopál, L.
Formou otázok a odpovedí sprístupnené dôsledky novelizácie živnostenského zákona (č.455/1992 Zb. v znení ďalších predpisov) zákonom SNR č.132/1994 Z.z. v oblasti práv a povinností podnikateľov.