Výňatok z publikácie "Živnostenské podnikanie" - Kopál, L.
Novelizácia živnostenského zákona zákonom NR SR č.132/1994 Z.z., komentár a vysvetlivky k paragrafu 6 Všeobecné podmienky prevádzkovania živnosti, paragrafu 11 venovanému inštitútu zodpovedného zástupcu a paragrafu 17 Prevádzkareň.