Daňové "abc" Postup pri zdanení príjmov, ktoré plynú za prácu vykonávanú na základe dohody o vykonaní práce - Piršelová, Dagmar
Aktualizácia príspevku z nultého čísla časopisu podľa podmienok platných od 1.1.1994. Východisko v paragrafe 236 Zákonníka práce a v paragrafe 6 zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov.